Menu Close

restaurant pedersgata

Restaurant Pedersgata

Med spennende variasjon av mat, drikke, utsalg, tjenester og kunst & kultur fra alle verdenshjørner, er Pedersgata rett og slett en liten by i byen.Det eneste stedet i Stavanger du kan få en fornemmelse av København, Grønland og spennende bydeler i storbyer, som Williamsburg/Brooklyn.Pedersgata består av flere spennende restauranter, og Zouq har en unik plassering ved Nytorget. Fra restauranten kan du se over bylivet i Pedersgata med utsikt til palleparken over veien. Restauranten vår har til sammen 68 sitteplasser fordelt over to etasjer. Vi tilbyr flotte selskapslokaler i andre etasjen vår med kapasitet på 30-35 personer. Lokalene egner seg godt til alt fra julebord og firmafest eller til møte- og seminarvirksomhet. Zouq er Stavangers eneste autentiske pakistanske restaurant som har tatt byens matelskere med storm. Med gode anmeldelser og toppkarakterer i media, samt publikumsprisen for beste stand under Glamatfestivalen 2014, har Zouqbegeistret kresne ganer siden åpningen i 2014.

Zouq betyr lidenskap og det er lidenskap som viser igjen i alt hos Zouq. Fra sitteplassen i restauranten kan man beskue tilberedningen av maten, som skjer over hissige flammer ved grillstasjonen eller i en av de store ovnene. En rikholdig meny frister med småretter, varmretter og grillretter fra det pakistanske kjøkken, i tillegg til et godt utvalg av vegetariskeretter.

Vi har ekte lidenskap for mat, og det vi serverer er basert på gamle pakistanske familieoppskrifter hvor det er strengt forbudt å ta snarveier i hverken tilberedelse eller presentasjon. Et måltid hos oss skal tilfredsstille mye mer enn bare smakssansen, og vi setter sammen en meny som passer til akkurat dine ønsker og behov.

Restaurant Pedersgata

Vi tilbereder tradisjonsrike måltider hvor vi ikke tillater oss selv å ta noen snarveier i matlagingen.

Det pakistanske kjøkken er tuftet på lidenskap og ordentlig håndverk, og det du blir servert er sjelfylt og autentisk. Hos Zouq kan bestille curries, grillmat, naan-brød og tapas til alle typer arrangementer. Vi leverer mat av høy kvalitet til en fornuftig pris som allerede har hatt flere festklare med storm. Tradisjonsrikt og fra bunnen av, med kjærlighet. Til alle anledninger.